Terugblik op de BCA Rally met Diks Autoverhuur

De afgelopen 10 jaar hebben wij tientallen rallyrijders mogen verwelkomen bij onze eigen BCA Rally. We zijn erg trots te kunnen melden dat dit event is uitgegroeid tot één van de mooiste relatiedagen die de automotive branche kent. Ronald Diks, bekend van Diks Autoverhuur, heeft tot nu toe geen enkele BCA Rally gemist en vertelt daarom zijn ervaringen met dit event.

Diks Autoverhuur is een middelgroot autoverhuurbedrijf met diverse vestigingen in Amsterdam, Amstelveen en Almere. Het bedrijf verhuurt personenauto’s, personenbussen, bestelbussen, koelauto’s en veel meer. Op de vraag hoe Ronald Diks terugkijkt op dit event door de jaren heen krijgen we een zeer positieve reactie. Ronald: ‘’De BCA Rally is de perfecte dag om veel bekenden tegen te komen. Het is altijd fantastisch geregeld en een erg gezellige dag’’. Het exclusieve karakter en de leuke routes maken het dan ook een spectaculair event.

De BCA Rally staat bekend om de mooie bolides en een prachtige route door het gevarieerde Hollandse landschap. De organisatie probeert ieder jaar een verrassende route te bedenken en dit wordt gewaardeerd door de deelnemers. Ronald: ‘’Het is leuk om elk jaar diverse locaties te bezoeken. Wat mij het meest is bijgebleven zijn de routes waar we gebruik moesten maken van het pontje. Heel bijzonder om alle mooie auto’s op zo’n boot te zien’’.

En wat is er nu leuker dan een rally met héle mooie auto’s? Een rally met mooi weer natuurlijk! De afgelopen 10 jaar hebben we heel wat rallyrijders de route zien rijden in verschillende weersomstandigheden, maar over het algemeen schijnt altijd wel het zonnetje. Dit zorgt voor een positieve sfeer en een paar hele mooie kiekjes.

‘’April doet wat ‘ie wil, maar dat weerhoudt ons niet van een mooie BCA Rally’’

Auto’s die meedoen aan de BCA Rally worden gekenmerkt door het geluid, de krachtige motor, het unieke uiterlijk en het pure rijgenot. Al onze deelnemers komen daarom in een brute bolide, gelikte sportwagen óf vette muscle car. Ronald doet al jaren mee met zijn Cadillac Fleetwood. Volgens hem is dit een echte uitspringer en de perfecte auto om in te rijden tijdens het event.

‘’Ik kom ieder jaar terug, dus dat zegt genoeg over het event’’

Ook dit jaar hebben we weer een prachtige rally georganiseerd voor onze klanten. Op zaterdag 18 april zullen de equipes strijden om de felbegeerde BCA Rally bokaal. Nadere informatie over het event volgt nog, maar het is vanzelfsprekend een dagvullend programma. Houd de website www.bca-rally.nl daarom goed in de gaten. Wij verheugen ons op wederom een prachtige dag!

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Neem gerust contact met ons op.

Sending

©2021 BCA Rally

Log in with your credentials

Forgot your details?