FLEETSELECT RALLY EQUIPES STRIJDEN OM EEN PLEK IN HET KLASSEMENT

winnaarrallyBarneveld – Zaterdag 16 april stond geheel in het teken van de zesde editie van de FleetSelect Rally. De Utrechtse landschappen kregen een klassiek en uniek tintje door bijna 55 exclusieve equipes die gedurende de dag circa 150 kilometer in de omgeving rondreden.

Start en finish van de rally vonden dit jaar plaats bij De Landgoederij te Baarn. Van daaruit ging de rit richting het Healey Museum in Vreeland waar de deelnemers zichzelf en hun bolides even konden laten rusten. Tijdens deze ruststop was er naast het nuttigen van een heerlijke lunch, genoeg tijd om enkele historische Healeys te bekijken. Na de lunch begonnen de deelnemers met een volle maag aan de laatste zestig kilometer van de route. Iedereen eindigde weer bij De Landgoederij waar diverse prijzen werden uitgereikt.

Klassement

Net zoals vorig jaar ging de equipe van Volvo Cars Nederland met de eerste prijs naar huis. Dit keer heeft Volvo Cars echter een andere bestuurder en auto gestuurd, namelijk Maarten Weijschedé in zijn Volvo T5R. De tweede plek was voor Rico van der Vries in zijn Mazda MX5, van de equipe RDC. Derde werd het team van Van Kouwen Automotive, met bestuurder Petr Lexa met zijn BMW cabrio Z4.

Naast een plekje in het klassement konden de deelnemers ook strijden om de zogenoemde Stijlprijs. Een prijs met allure en aanzicht en zeer gewild onder de deelnemers. Uiteindelijk ging Ronald Kempenaar van Kempenaar met zijn opvallende, getunede en vooral snelle Alpine-Renault A110 1300 naar huis met deze prestigieuze prijs.

Waarderen van relaties
De FleetSelect Rally is inmiddels al zes jaar een terugkerend evenement voor een zorgvuldig geselecteerde groep relaties van FleetSelect. Hans Kieft, Directeur van FleetSelect Online Autoveilingen: ‘’Onze klanten en wij hebben één gemeenschappelijke passie, en dat zijn auto’s. De rally geeft ons de mogelijkheid om deze passie voor één dag te delen. Daarnaast willen we door middel van deze dag onze blijk van waardering uiten naar onze relaties.’’ Dit jaar telde de rally bijna 55 equipes, met ieder een exclusieve of historische auto.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Neem gerust contact met ons op.

Sending

©2020 BCA Rally

Log in with your credentials

Forgot your details?